ASOCIAȚIA ONE RESCUE

ASOCIAȚIA ONE RESCUE

Nici un câine lăsat să moară de foame, nici o pisică fără adăpost și mâncare! @ Transilvania Bike Trails Race ~ 2023

Dată: 15 August 2023

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB cu startul și finișul la Saschiz, al cărui scop este promovarea satelor săsești și a rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara si promovarea locurilor, istoriei, naturii, arhitecturii si traditiilor din zona de aceea activitatile țin un weekend prelungit.

[ Show more ]

7

Galantomi:

23

Donații:

1,950 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Concursul, care a avut prima editie oficiala in 2014 în Viscri, dar a fost precedat de alte 2 ediții anterioare dedicate copiilor din localitățile TBT Race cu ocazia deschiderii primelor poteci.
Urmatorul loc de start/finish a fost satul Criț fiind nevoie de spații de desfăsurare mai mari si dorind sa promovam fiecare localitate in parte din cele aflate pe traseele TBT.
Acum concursul are startul în Saschiz, fiind o localitate cu o mai mare infrastructură si care ne oferă mai mult sprijin așa încât să găzduim un număr mare de participanți maximul atins fiind 1500 de participanti la care se mai adauga familiile acestora care stau un weekend prelungit in zona.
De la o singură distanță concursul are acum trei distanțe. Una de 77 km în care parcurgi complet peisajul  si zonele de interes locale (inclusiv Viscri), una medie, pentru începători sau mai putin antrenati care are lungimea traseului de 42 km si una scurta pentru copii si familii de 22km. La aceste distante din ziua cursei principale s-au adaugat concursuri pentru copii cu traseul in jurul fortificatiei Bisericii si in piata, s-a adaugat un Stage Race si iesiri zilnice la ture pe diferite trasee.