ASOCIAȚIA ONE RESCUE

ASOCIAȚIA ONE RESCUE

ReBuild One Rescue - împreună construim un mediu sigur și confortabil pentru blănoșii abandonați

Status: Fundraising

Haideți să punem mână cu mână și să construim, să plantăm, să pictăm casa celor 400 de blănoși care nu au pe nimeni. 
#rebuildonerescue 

[ Show more ]
6.664% Complete

6,664 RON

Sumă:

2

Galantomi:

28

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sper că acest mesaj vă găsește într-o dispoziție bună!

Noi, echipa One Rescue suntem entuziasmați să împărtășim o inițiativă specială pe care o întreprindem pentru a sprijini 400 de câini și pisici, o iapă și un ponei. Ca parte a angajamentului nostru, le oferim hrană, tratamente medicale și adăpost până la adopție.

Fiecare suflet merită și are dreptul la un cămin călduros și sigur. Alătură-te campaniei noastre și ajută-ne să le oferim un adăpost mai bun celor 400 de căței și pisici, un ponei și o iapă, prin dotarea spațiului cu căsuțe și prin repararea construcțiilor deja existente, în special pentru a face față sezonului rece.

Adăpostul va servi atât bunăstării animalelor abandonate, cât și vizitatorilor care pot învăța mai multe despre blănoși și își pot petrece timpul liber alături de cei mai buni prieteni ai omului.

Cum puteți contribui:

Poți veni în adăpost și lucra cu noi la una dintre cele 3 activitați: plant, buid sau paint. Inscrieri pe social@onerescue.ro
Vă puteți înscrie cu echipa la Team ReBuilding pe social@onerescue.ro 

Fiecare donație, fie ea mare sau mică, ne va ajuta să creem un spațiu mai sigur și prietenos cu blanoșii și vizitatorii lor.
Artist de weekend?
Te pricepi să înfrumusețezi prin pictură? Hai să-i dăm adăpostului culoare.


De ce contează contribuția ta:

Impact colectiv:
Împreună, contribuțiile noastre colective ne vor permite să sprijinim numeroase animale, oferindu-le îngrijirea și dragostea pe care le merită.

Implicare comunitară:
Prin sprijinirea acestei cauze, întărim comunitatea iubitorilor de animale și facem o diferență reală în viața acestor animale.

Răspândește vestea

Vă rugăm să împărtășiți cu încredere această inițiativă cu prietenii, familia și rețelele voastre sociale. Cu cât mai mulți oameni știu despre cauza noastră, cu atât mai mult sprijin putem strânge.

Vă mulțumim pentru generozitatea voastră și că lucrăm împreună pentru a crea un viitor mai luminos pentru ei că le putem oferi un adăpost sigur și primitor până când își vor găsi o familie iubitoare.

1 căsuță caței ne costa 350 lei 

1 copac plantat este 100 lei 

1 galeată de var + amorsă este 160 lei